Polgármesteri tájékoztató a koronavírussal kapcsolatban

 

2020. március 17.

 

A koronavírus veszélyhelyzetre tekintettel kiadott jogszabályok alapján az alábbiakról tájékoztatom a lakosságot:

A hivatalban személyes ügyintézés nincs. Kérem a lakosságot, hogy ügyeiket telefonon (78/488-918), illetve elektronikus úton (ujsolt@tanet.hu) intézzék.

A Könyvtár bizonytalan ideig zárva tart.

Ha ön lázas, köhög, felsőlégúti problémája van ne üljön a váróterembe, hanem azonnal jelezze telefonon háziorvosánál! Amennyiben mégis szükséges a személyes megjelenés a rendelőben, azt csakis szájmaszkban tegye!! A váróteremben egyszerre maximum három fő tartózkodhat, a többiek várakozzanak az épület előtt, de kerüljék a csoportosulást.

Dr. Bácsi Beáta fogszakorvos mint az Oral Fresh Kft ügyvezetője kizárólag sürgősségi ellátást végez. A fogorvosi váróteremben egyszerre csakis 2 fő tartózkodhat egymástól kettő méter távolságban, a többi betegnek az épületen kívül kell várakoznia A betegeknek telefonon kell időpontot kérniük, melyet pontosan be is kell tartaniuk +36-20/242-11-57-es telefonszámon naponta 9:00-15:00 között tudnak bejelentkezni a betegek.Lázas, köhögős, orrfolyásos, náthás, légúti fertőzés gyanús betegeket (gyermeket sem) tudnak fogadni.

Kérek mindenkit, hogy minimalizálja a társas kapcsolatait a saját maga és az idősebb hozzátartozói védelmében. Az idősek ne hagyják el otthonukat.

A legtöbbet mi tehetünk magunkért és hozzátartozóinkért! Vigyázzunk egymásra!