Fogorvosi ügyelet - változás

 

2019. november 25.

 

Dr. Bácsi Beáta, mint az Oral Fresh Kft ügyvezetője tájékoztatni szeretném a Polgármestereket, hogy a 2013.01.23-án az Apostag, Dunaegyháza, Dunatetétlen, Dunapataj, Harta, Solt, Újsolt, Szabadszállás települések polgármesterei és az Oral Fresh Kft között létrejött fogorvosi ügyeletről szóló feladatellátási szerződésben foglaltakban változás következett be.

2013-ban az Oral Fresh Kft 5 fogorvossal indította a fogorvosi ügyeleti ellátást, emiatt tudtunk vállalni a hétvégi ügyeleteket. Sajnos finanszírozási problémák miatt a fogorvos kollégák felmondtak, így egyedül maradtam a fogorvosi ügyeleti ellátásra, melynek óraszáma emiatt leredukálódott.

Jelenleg tárgyalásokat folytatok fogorvos kollégákkal, hogy az ügyeleti időnket legalább SZOMBATRA ki tudjuk terjeszteni.

Jelenleg a fogorvosi ügyelet-melyhez fogorvosi sürgősségi ellátás tartozik

6320 Solt, Vécsey tér 1.sz. alatt működik tovább,

hétköznap 14:00-17:00

amely apostagi, dunaegyházi, dunatetétleni, dunapataji, hartai, solti, újsolti, szabadszállási lakosság számára továbbra is TÉRÍTÉSMENTESEN áll rendelkezésre!

Bejelentkezési telefonszámunk: +36 20/533-76-97

Helyetteseim: Dr. Dávid Gyöngyi ( Dunapataj ) és Dr. Laták Adrienn ( Akasztó )

Betegség vagy szabadságolás miatt a helyettesítés rendje mindig ki lesz függesztve a Solt Vécsey tér 1.sz. alatt lévő "ORVOSI RENDELŐK" épület ajtajára.